ERHVERV • ET PROFESSIONELT SAMARBEJDE

Pæne og vedligeholdte omgivelser er gode rammer for dine medarbejdere eller kunder.

Om os
Hvem er Candmal.dk

Dit lokale malerfirma klarer alt malerarbejde for både private og erhverv. Har du brug for en kompetent malermester, er vi det oplagte valg. Vores malerfirma klarer såvel de simple som de mere komplicerede opgaver for private, erhverv og offentlige instanser.

  • Kontakt os
  • Du modtager et tilbud
  • Vi udfører arbejdet
  • Faktura betales ved afslutning

Har du brug for en pris?

BLIV RINGET OP

Filt og glasvæv

Filt og glasvæv på væggene i rum, hvor der færdes mange forskellige mennesker hele tiden, og som nemt skal kunne tilpasses nye situationer, er ofte en rigtig god løsning.​

​Filt og glasvæv er enormt slidstærkt, har et neutralt udseende og er nemt at opsætte, renovere eller udskifte, hvis der er behov for det.

Derudover er det vigtigt, at malerarbejde i virksomheder, institutioner og butikker er udført professionelt for det flotteste og mest holdbare resultat. Malerfirmaet Cand.mal løser alle opgaver inden for spartling, maling samt opsætning af filt og glasvæv for erhverv og offentlige institutioner.

Istandsættelse og renovering

Uanset om det drejer sig om en enkelt dør, butikkens facade eller hele kontorlandskabet, varetager vi alle maleropgaver for erhvervs- og offentlige kunder.

Vi istandsætter og renoverer eksisterende bygninger og tager imod både små og store opgaver.

Vi rådgiver gerne om farve- og materialevalg og gør, hvad vi kan for at forstyrre arbejdspladsen mindst muligt, mens malerarbejdet står på.

Kontakt os på telefon 20 67 70 70, for mere information.

UFORPLIGTENDE SAMTALE

Vi garanterer aftalt arbejde til aftalt tid – og til en fornuftig pris.
Tal med os her: