PRIVAT • ET PERSONLIGT SAMARBEJDE

Trænger din bolig til en gennemgribende renovering, eller har du blot behov for faglert malerhjælp til at udbedre mindre fejl og mangler?

Om os
Hvem er Candmal.dk

Dit lokale malerfirma klarer alt malerarbejde for både private og erhverv. Har du brug for en kompetent malermester, er vi det oplagte valg. Vores malerfirma klarer såvel de simple som de mere komplicerede opgaver for private, erhverv og offentlige instanser.

  • Kontakt os
  • Du modtager et tilbud
  • Vi udfører arbejdet
  • Faktura betales ved afslutning

Har du brug for en pris?

BLIV RINGET OP

Altid personligt tilbud på tid og pris

Vi udfører alle typer opgaver inden for spartling, maling og tapetsering til private og foretager renoveringsarbejde både indvendigt og udvendigt.

Inden en opgave påbegyndes, kommer vi altid ud og ser på de faktiske forhold og opgavens omfang, inden vi giver et gratis og uforpligtende tilbud.​​

Det betyder, at du altid kender prisen på opgaven og ved, hvor lang tid den tager at udføre, inden vi går i gang.

Tapetsering med fototapet

Tapetsering kan være en kompliceret opgave at kaste sig ud i som privatperson. ​

Malerfirmaet Cand.mal er specialiseret i at opsætte enhver type tapet både inden eventuel maling og som dekorativ udsmykning af dit hjem. Et personligt fototapet eksempelvis fra et dejligt ferieminde med hele familien kan bringe gode minder frem hver eneste dag.

Vi vil dog på det kraftigste tilråde at vælge en professionel til at sætte tapetet op, idet det skal foregå med millimeter-nøjagtig præcision.​

Uanset opgavens størrelse kan Malerfirmaet Cand.mal hjælpe dig med alt fra ny maling på karme og fodlister til professionel opsætning af dit personlige fototapet.

UFORPLIGTENDE SAMTALE

Vi garanterer aftalt arbejde til aftalt tid – og til en fornuftig pris.
Tal med os her: