Behandling af gulve

Ved den rigtige behandling af gulve, kan holdbarheden af dem øges markandt

Om os
Hvem er Candmal.dk

Dit lokale malerfirma klarer alt malerarbejde for både private og erhverv. Har du brug for en kompetent malermester, er vi det oplagte valg. Vores malerfirma klarer såvel de simple som de mere komplicerede opgaver for private, erhverv og offentlige instanser.

  • Kontakt os
  • Du modtager et tilbud
  • Vi udfører arbejdet
  • Faktura betales ved afslutning

Har du brug for en pris?

BLIV RINGET OP

Når du får foretaget en behandling af dine gulve, øger du holdbarheden markant. Behandlingen af gulve med lak, lud eller sæbe er eksempelvis fordelagtigt, når gulvet er ridset eller ”træt”, eller hvis gulvet trænger til at blive frisket op.

Ønsker du behandling af gulv, anbefaler vi, at du tidligt i overvejelsesfasen tager en professionel samarbejdspartner med på råd, så du sikrer dig et resultat, der holder i lang tid, og som lever op til dine krav. Hos Cand.mal klarer vi alle former for gulvbehandling i Nordsjælland.

Gennem årene har vi udført mange forskellige opgaver for private og erhverv i hele Nordsjælland og har således opnået en stor ekspertise inden for området. Vi ser helheden i projekterne og plejer at få ros for at udføre opgaver, som kunderne kan være tilfredse med i mange år frem.

Skal du have udført behandling af gulve i Hillerød og resten af Nordsjælland, hører vi gerne fra dig.

ER DU TIL FLOTTE RESULTATER?

Se vores referencer her 

UFORPLIGTENDE SAMTALE

Vi garanterer aftalt arbejde til aftalt tid – og til en fornuftig pris.
Tal med os her: