Gulvfirma i Hillerød og i Nordsjælland

Det er vigtigt at dit gulv kan holde sig flot og stærkt så langt tid som muligt, hvilket vi er eksperter i at få gjort

Om os
Hvem er Candmal.dk

Dit lokale malerfirma klarer alt malerarbejde for både private og erhverv. Har du brug for en kompetent malermester, er vi det oplagte valg. Vores malerfirma klarer såvel de simple som de mere komplicerede opgaver for private, erhverv og offentlige instanser.

  • Kontakt os
  • Du modtager et tilbud
  • Vi udfører arbejdet
  • Faktura betales ved afslutning

Har du brug for en pris?

BLIV RINGET OP

​Gulvet er en vigtig del af rummet, hvad enten det er den private bolig, kontoret eller den offentlige institution. Det er vigtigt, gulvet er tilpasset dem, der skal bruge det, så man sikrer sig den længst mulige holdbarhed. Her kommer vi ind som gulvfirma.

Er du i tvivl om, hvad der vil være den bedste løsning i dit tilfælde, er det vigtigt at have et firma med stor ekspertise inden for gulve med indover, der kan tilbyde den rette rådgivning og vejledning. Her kan Malerfirmaet Cand.mal være behjælpelig.

Vi har stor erfaring både som malerfirma og gulvfirma i Nordsjælland og håndterer store og små opgaver. Vi udfører alle former for slibninger, ligesom vi selvfølgelig også tager hånd om oliering, lakering, lud- og sæbebehandling.

Din tilfredshed er det vigtigste for os, og det er et faktum, vi aldrig går på kompromis med. Vi lægger stor vægt på at kunne leve op til dine forventninger.

ER DU TIL FLOTTE RESULTATER?

Se vores referencer her 

UFORPLIGTENDE SAMTALE

Vi garanterer aftalt arbejde til aftalt tid – og til en fornuftig pris.
Tal med os her: