Døre & vinduer

Døre og vinduer er med til at give din bolig eller virksomhed personlighed og karakter

Om os
Hvem er Candmal.dk

Dit lokale malerfirma klarer alt malerarbejde for både private og erhverv. Har du brug for en kompetent malermester, er vi det oplagte valg. Vores malerfirma klarer såvel de simple som de mere komplicerede opgaver for private, erhverv og offentlige instanser.

  • Kontakt os
  • Du modtager et tilbud
  • Vi udfører arbejdet
  • Faktura betales ved afslutning

Har du brug for en pris?

BLIV RINGET OP

Døre og vinduer er med til at give din bolig eller virksomhed personlighed og karakter. Har du trævinduer i en god kvalitet, kan de med den rette vedligeholdelse holde mange år frem.

Malerfirmaet Cand.mal udfører istandsættelse og almindeligt malerarbejde af alle slags trævinduer for private, erhverv, boligforeninger m.v.

Vi påtager os gerne maler- og renoveringsopgaver, uanset om der er tale om en hel etageejendom eller blot et enkelt vindue.​ ​Hvis du sørger for at vedligeholde dine trævinduer, inden skaden er sket, har du glæde af flotte og intakte vinduer i mange år endnu.

Malerfirmaet Cand.mal udfører renovering af karme og døre. Vi tilbyder sprøjtemaling af døre til eksempelvis virksom-heder eller hoveddøre, idet det giver en pænere finish og er meget slidstærkt.

Sprøjtemaling af døre giver en væsentligt hårdere overflade end rullemaling, og selv om det er en mere omstændelig metode, er resultatet ligesom at få en helt ny dør.

ER DU TIL FLOTTE RESULTATER?

Se vores referencer her 

UFORPLIGTENDE SAMTALE

Vi garanterer aftalt arbejde til aftalt tid – og til en fornuftig pris.
Tal med os her: