Opsætning af glasvæv, filt og tapet

Filt gør væggene meget slidstærke og fremstår med en glat og ensartet overflade. Filt fås ugrundet og forbehandlet, hvilket betyder, at den er grundmalet.

Om os
Hvem er Candmal.dk

Dit lokale malerfirma klarer alt malerarbejde for både private og erhverv. Har du brug for en kompetent malermester, er vi det oplagte valg. Vores malerfirma klarer såvel de simple som de mere komplicerede opgaver for private, erhverv og offentlige instanser.

  • Kontakt os
  • Du modtager et tilbud
  • Vi udfører arbejdet
  • Faktura betales ved afslutning

Har du brug for en pris?

BLIV RINGET OP

Filt gør væggene meget slidstærke og fremstår med en glat og ensartet overflade. Filt fås ugrundet og forbehandlet, hvilket betyder, at den er grundmalet.

Vi benytter mest den grundede filt både til loft og væg. Filt kræver nogle ret glatte og lige vægge, dvs. at væggene som regel skal spartles to til tre gange, inden de er klar til opsætning af filt. Der kan males med alle typer maling oven på filt.

Filt til vådrum er en speciel filt, som opsættes med en speciel vådrumsklæber og overmales med vådrumsmaling

Væv er ligeledes meget slidstærkt og fås i forskellige variationer som fin, mellem og sildeben. Den mest benyttede væv er mellem.​ Væv fås ligeledes ugrundet og forbehandlet, og vi benytter mest den forbehandlede til vægge, ligesom Glasvæv primært er til vægge.

Glasvæv holder godt på væggen. Opsætning af glasvæv kræver ligeledes en glat væg. Der kan males med alle malingtyper oven på denne.

Savsmuldstapet er en gammel kending, der har været på markedet i mange år, og som sidder i rigtig mange hjem. Savsmuldstapet er meget slidstærkt og fås i flere varianter som fin, mellem, grov og ekstra grov.

Opsætning af tapet med savsmuld er godt, hvis væggene trænger til lidt kamuflering, dog bør man også have forholdsvis glatte vægge til opsætning. Der kan males med alle malingstyper oven på savsmuldstapet.

ER DU TIL FLOTTE RESULTATER?

Se vores referencer her 

UFORPLIGTENDE SAMTALE

Vi garanterer aftalt arbejde til aftalt tid – og til en fornuftig pris.
Tal med os her: