Spartling af væg, gips m.m. tilbydes

Spartling af gips, væg eller lign., inden malerarbejdet påbegyndes, er alfa og omega for et ensartet resultat og grundlaget for en flot finish.

Om os
Hvem er Candmal.dk

Dit lokale malerfirma klarer alt malerarbejde for både private og erhverv. Har du brug for en kompetent malermester, er vi det oplagte valg. Vores malerfirma klarer såvel de simple som de mere komplicerede opgaver for private, erhverv og offentlige instanser.

  • Kontakt os
  • Du modtager et tilbud
  • Vi udfører arbejdet
  • Faktura betales ved afslutning

Har du brug for en pris?

BLIV RINGET OP

​Spartling af gips, væg eller lign., inden malerarbejdet påbegyndes, er alfa og omega for et ensartet resultat og grundlaget for en flot finish. Malerfirmaet Cand.mal udfører bl.a. spartling af gips og væg for private og erhverv i Hillerød, Allerød og Lyngby.

Sprøjtespartling og efterfølgende sprøjtemaling er en yderst effektiv metode til spartling og maling især af større overflader.

Hos Malerfirmaet Cand.mal har vi bred erfaring inden for sprøjtespartling, og vi udfører en stor del af denne type opgaver som underleverandører for andre firmaer.

Den store fordel ved sprøjtespartling er for det første en meget glat og ensartet overflade.​ ​Spartlingen påføres med sprøjte, der pumper spartelmassen op fra en beholder, hvorfra det fordeles i et jævnt lag. Det betyder, at det efterfølgende malerarbejde glider utroligt nemt. Derudover giver sprøjtemaling gode arbejdsstillinger for maleren med mindst mulig gene for ryg og arme.

Ingen opgave er for stor eller for lille for Malerfirmaet Cand.mal, og vi udfører alt fra spartling af væg i boligen til børnehaver og store produktionshaller.

ER DU TIL FLOTTE RESULTATER?

Se vores referencer her 

UFORPLIGTENDE SAMTALE

Vi garanterer aftalt arbejde til aftalt tid – og til en fornuftig pris.
Tal med os her: