MALER TILBUD

Alle opgaver er lavet med hjertet, fordi vi elsker et godt håndværk

Kontakt os for et godt tilbud på malerarbejde

Er du interesseret i et malertilbud i Nordsjælland fra Cand.mal, så kontakt os på [email protected] eller ring på telefon 20 67 70 70.

Vi klarer alt fra tapetsering og filt til glasvæv og diverse fototapeter efter kundens ønsker. 

  • Kontakt os
  • Du modtager et tilbud
  • Vi udfører arbejdet
  • Faktura betales ved afslutning

Har du brug for en pris?

BLIV RINGET OP

Få et godt malertilbud

Vi kommer altid ud til vores kunder for at snakke om den forestående opgave, så vi sammen kan danne os et overblik over, hvad der skal laves.

Vi giver ikke malertilbud over telefonen, da vi ønsker at se ejendommen eller rummet an, før vi kommer med et tilbud. På den måde kan vi også se vores kunder i øjnene og få en god dialog i gang, hvilket vi anser som en vigtig del af vores arbejde.

 

Din tilfredshed er det allervigtigste for os

Hos Candmal går vi meget op i at vores kunder får den bedst mulige oplevelse af at arbejde sammen med os, og derfor laver vi kun ting vi ved, at vi har fuld forståelse for, så vi kan gøre alle vores kunder tilfredse.

 

​Når man begynder at overveje at få malet i hjemmet, på kontoret, i børnehaven eller et helt andet sted, gør man sig mange tanker. Hvilke farver skal det være? Skal vi have en ny stil? Hvad er mest praktisk? Samtidig ønsker man naturligvis kvalitet til fornuftige penge. Vælger du et malertilbud fra Cand.mal, kan vi hjælpe med at besvare alle disse spørgsmål.

 

 

ER DU TIL FLOTTE RESULTATER?

Se vores referencer her 

UFORPLIGTENDE SAMTALE

Vi garanterer aftalt arbejde til aftalt tid – og til en fornuftig pris.
Tal med os her: